Nový vítr v OKO-OPTIK

Milí zákazníci, 

už nějakou dobou si u nás v OKO-OPTIK říkáme, že se s vámi musíme podělit o dobré zprávy. Naše společnost prošla za poslední rok proměnou, kterou bychom možná námořnickou metaforou nejlépe charakterizovali jako nový vítr, který se opřel do našich plachet. Nemluvíme tu jen o motivaci a chuti naší práci vykonávat profesionálně a s nadšením, jako tomu bylo ostatně vždycky. Rozumíme vám, našim zákazníkům, a proto víme, že si nejvíce ze všeho cení kvality našich služeb. Onen nový vítr přichází hlavně do naší firemní filozofie a jde ruku v ruce s technologickým pokrokem.

Tak jako ve všech zdravotních oborech, i optika jako taková ušla za poslední roky velký kus cesty vpřed. Měření dosahuje daleko větší přesnosti a výrobní technologie nám umožňují brousit dioptrická skla na míru každému lépe než kdy předtím. Rozhodně držíme krok s dobou a jsme rádi, že nepohodlí a bolavé oči jsou pro lidi se zrakovou vadou čím dál více už jen pouhou minulostí. 

V jedné disciplíně je ale OKO-OPTIK námořní míle před svou konkurencí. Speciální pozornost totiž věnujeme měření zraku, protože u něj to celé začíná.

Každý se rodíme jako unikát a lidské oko je složitý a krásný stroj, jehož “údržbu” by bylo škoda ledabyle odbít. I proto si na měření zraku u nás raději dáváme trochu víc času než jinde. Garantujeme, že na profesionálnější a přesnější měření zraku v současnosti na českém trhu nenarazíte. Naše dvaadvacetiletá zkušenost a mnoho spokojených zákazníků jen potvrzuje, že víme jak na to.

Technologie, umělá inteligence, moderní výrobní postupy – to jsou dnes dobře známí pomocníci, kteří dokážou vyladit měření očí i broušení skel do těch nejmenších detailů. Zastaralé vybavení v našich provozovnách proto určitě nehledejte.

V jistých oblastech ale stroje člověka zkrátka nikdy nenahradí. U nás je to hlavně péče a znalost našeho zákazníka. Do OKO-OPTIK se pro nové brýle vrací dva ze tří našich klientů, a to i proto, že každému našemu klientovi vedeme rozsáhlou a podrobnou zdravotní dokumentaci. Nejsme jen další průměrná optika, která by (při vší úctě k panu Baťovi) sekala brýle jako Baťa cvičky. Jsme partnerem vašeho zdravého zraku. A jako partneři víme, že v takovém vztahu je důležitá hlavně důvěra, respekt k individuálním potřebám a osobní přístup.

Jsme partnerem vašeho zdravého zraku. A jako partneři víme, že v takovém vztahu je důležitá hlavně důvěra, respekt k individuálním potřebám a osobní přístup.

A kolik to bude stát? U OKO-OPTIK nenajdete žádné zběsilé klamné akce či podezřele vypadající slevy. Chceme, aby zákazníci od začátku věděli, kolik budou do svého zraku investovat a proč. Nastavujeme tedy absolutně upřímnou cenovou politiku, protože si myslíme, že jen takto má poctivá a kvalitní služba hodná důvěry zákazníka fungovat.

A s komunikací našich výrobků a služeb nekončíme v provozovnách. Sledujte náš blog nebo se přihlašte k našemu newsletteru, aby vám neunikly další články se zajímavostmi a novinkami, které pro vás chystáme. Těšit se můžete na detailní popis našeho měření zraku pomocí metody Paskal 3D, představení námi používaných technologií či našich unikátních 3D tištěných brýlí Onyx. Detailně také probereme různé oční vady a zdravotní rizika, jako například zanedbané šilhání u dětí a možné vlivy ochablého očního svalstva na bolesti hlavy a zad. Rádi vám postupně a podrobně na našem blogu všechny tyto věci osvětlíme. A ještě radši si s vámi popovídáme přímo v některé z našich šesti poboček. Kde všude nás můžete najít zjistíte v záložce “Naše optiky”.

Nový vítr narazil do našich plachet a posouvá nás vpřed. Jsme hrdí na naši odbornost a zkušenosti a věříme, že kvalita nabízených brýlí a služeb spolu se spokojeností našich zákazníků je to, co nás na cestě kupředu doprovází po celou dobu naší existence. 

Děkujeme vám za důvěru a těšíme se na partnerství s vámi na cestě za zdravým a jasným zrakem.